ANUNT – AEGRM-UNBR –

ANUNT – AEGRM-UNBR –

06 septembrie 2012

Joi, 6 septembrie, orele 11:00 – 13:30 și 14:30 – 17:30 va avea loc o videoconferință cu agenţii împuterniciţi pentru înscrierea formularelor de aviz în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare, organizată de operatorul UNBR, cu participarea reprezentanțilorAutorității de Supraveghere – Ministerul Justiției și ai Corpului Operatorilor AEGRM.
Subiectele videoconferinței sunt:
1. Informarea agenților împuterniciți ai operatorului UNBR cu privire la noul program de operare al Arhivei Electronice, Client Arhivă, și la noile formulare de aviz folosite în activitatea de înscriere în AEGRM;
2. Informarea agenților împuterniciți cu privire la condițiile, procedura și calendarul reautorizării operatorului UNBR și, implicit, al împuternicii agenților operatorului UNBR, pe baza acordului formulat de Autoritatea de Supraveghere – Ministerul Justiției, pentru o nouă perioadă de trei ani, începând cu data de 19 decembrie 2012.
Operatorul UNBR va comunica, miercuri, 05.09.2012, agenților împuterniciți elementele necesare participării la videoconferința anunțată, astfel cum acestea ne vor fi transmise de furnizorul serviciului de videoconferință.

Distribuie prin: