Protocolul din 14.02.2019 privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală, pentru prestarea, în cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistență judiciară și/sau reprezentare ori de asistență extrajudiciară, precum și pentru asigurarea serviciilor de asistență judiciară privind accesul internațional la justiție în materie civilă și cooperarea judiciară internațională în materie penală.

Baroul București: Anunț Concurs Internațional Tineri Avocați

Baroul București: Anunț Concurs Internațional Tineri Avocați

12 aprilie 2018

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 03.04.2018, a luat act de interesul unor membri ai baroului, tineri avocati, de a se inscrie la Concursul international ERA-CCBE „Young Lawyers Contest“, ce va avea loc in Germania, Trier, in perioada 6-7 septembrie 2018.

Totodata, Consiliul a luat act si a apreciat intentia unui coleg avocat, domnul Dragos Ionescu, de a sprijini inscrierea la concurs a unui tanar avocat, prin suportarea taxei de inscriere.

Consiliul Baroului Bucuresti a decis incurajarea tinerilor avocați care sunt interesați să se înscrie la concurs, prin suportarea a celorlalte doua taxe de înscriere, în cuantum de 640 euro/persoana […citește mai mult]