Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018"

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

Aducem la cunoștință, pe această cale, avocaților și tuturor autorităților publice adresa Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale privind, cităm: ”… o rețea de falsificare de documente care are ca scop obținerea atestării calității de avocat pe teritoriul spaniol pentru cetățeni din spațiul Uniunii Europene, în special cetățeni italieni.”

Baroul București: Anunț Concurs Internațional Tineri Avocați

Baroul București: Anunț Concurs Internațional Tineri Avocați

12 aprilie 2018

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 03.04.2018, a luat act de interesul unor membri ai baroului, tineri avocati, de a se inscrie la Concursul international ERA-CCBE „Young Lawyers Contest“, ce va avea loc in Germania, Trier, in perioada 6-7 septembrie 2018.

Totodata, Consiliul a luat act si a apreciat intentia unui coleg avocat, domnul Dragos Ionescu, de a sprijini inscrierea la concurs a unui tanar avocat, prin suportarea taxei de inscriere.

Consiliul Baroului Bucuresti a decis incurajarea tinerilor avocați care sunt interesați să se înscrie la concurs, prin suportarea a celorlalte doua taxe de înscriere, în cuantum de 640 euro/persoana […citește mai mult]