Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018"

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

Aducem la cunoștință, pe această cale, avocaților și tuturor autorităților publice adresa Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale privind, cităm: ”… o rețea de falsificare de documente care are ca scop obținerea atestării calității de avocat pe teritoriul spaniol pentru cetățeni din spațiul Uniunii Europene, în special cetățeni italieni.”

Baroul Cluj: Ramas bun colegei noastre Dorina Metes

Baroul Cluj: Ramas bun colegei noastre Dorina Metes

16 octombrie 2018

Baroul Cluj: Cu durere in suflet ne luam ramas bun de la cea care a fost colega si prietena noastra Dorina Octavia Metes. Ne ramane amintirea personalitatii sale efervescente, a spiritului combativ si a daruirii pentru profesie si regretul de a fi pierdut inca unul din membrii reprezentativi ai Baroului Cluj. O vom conduce pe ultimul drum joi, 27.09.2018, orele 14:00 la Cimitirul Central. Condoleante familiei indurerate.