Cu ocazia sărbătoririi „Zilei Europene a Avocaților – 2017”, Comisia Permanentă a UNBR, în ședința din 24 octombrie 2017 (electronică) a decis distribuirea unui număr de 11.000 licențe de acces la site-urile de informare juridică (legislație) gratuite pentru avocați.

„Conversie audio în text” APLICAȚIE din „Tabloul național al avocaților” pusă la dispoziția avocaților gratuit, finalizată în cadrul acțiunilor
inițiate de UNBR pentru „Ziua Europeană a Avocaților - 2017” cu tema „AVOCAȚII ÎN E-VOLUȚIE”.

Baroul Dolj: În ziua de luni, 30 octombrie 2017, la sediul Facultății de Drept din Craiova a avut loc prelegerea cu tema ”Noțiunea de bunuri incorporale în dreptul civil român” susținută de domnul Prof. univ. dr. Valeriu Stoica, avocat în Baroului Bucureşti și profesor universitar la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti.

10 noiembrie 2017

În ziua de luni, 30 octombrie 2017, la sediul Facultății de Drept din Craiova a avut loc prelegerea cu tema ”Noțiunea de bunuri incorporale în dreptul civil român” susținută de domnul Prof. univ. dr. Valeriu Stoica, avocat în Baroului Bucureşti și profesor universitar la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti.

Baroul Dolj i-a acordat avocatului și profesorului VALERIU STOICA Premiul „Avram Iancu” pentru anul 2017. Decernarea premiului a fost motivată de activitatea remarcabilă în domeniul dreptului, ce se întinde pe mai bine de 40 de ani. Premiul a fost înfiinţat în anul 1924, spre cinstirea şi eternizarea marelui erou al Naţiunii Române Avram Iancu, care a făcut parte din ordinul profesional al avocaţilor.”

Premiul a fost înființat în anul 1924 pornind de la ideea călăuzitoare ce a dictat Marelui Român, testamentul său din 20 Decembrie 1850, „că luptătorii cu arma legii, vor putea scoate drepturile națiunei”.