Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018"

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

Aducem la cunoștință, pe această cale, avocaților și tuturor autorităților publice adresa Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale privind, cităm: ”… o rețea de falsificare de documente care are ca scop obținerea atestării calității de avocat pe teritoriul spaniol pentru cetățeni din spațiul Uniunii Europene, în special cetățeni italieni.”

Baroul Mureș: Conferința în 16 martie 2018 – Codul de procedură civilă

Baroul Mureș: Conferința în 16 martie 2018 – Codul de procedură civilă

9 martie 2018

Conferința din 16 martie 2018 cu temele: Probleme controversate ivite în aplicarea dispozițiilor Codului de procedură civilă. Competenţa internaţională a instanţelor române în materie civilă şi comercială. Aspecte teoretice și practice privind executarea silită a hotărârilor civile – va avea loc în Aula „Tudor Drăganu” a Facultății de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative.
Organizatori : Curtea de Apel Târgu Mureș, Baroul Mureș, Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș, Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative, Departamentul de drept și administrație publică […citește mai mult]