Protocolul din 14.02.2019 privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală, pentru prestarea, în cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistență judiciară și/sau reprezentare ori de asistență extrajudiciară, precum și pentru asigurarea serviciilor de asistență judiciară privind accesul internațional la justiție în materie civilă și cooperarea judiciară internațională în materie penală.

CENTENAR BAROUL CLUJ – ZILELE BAROULUI CLUJ 2019

CENTENAR BAROUL CLUJ – ZILELE BAROULUI CLUJ 2019

8 mai 2019

Stimați colegi

În acest an Zilele Baroului Cluj au o semnificație specială, fiind dedicate celebrării împlinirii a 100 de ani de la înființarea la Cluj a primului Barou de avocați românesc din Transilvania.

Este o aniversare importantă pentru Baroul Cluj și totodată un prilej pentru a reafirma rolul și prestigiul baroului nostru în societate și de a demonstra apartenența noastră la un corp profesional de elită.

Din aceste considerente am înțeles să marcăm acest moment deosebit printr-un eveniment de înaltă ținută profesională, organizat sub logo-ul Centenar Baroul Cluj ce se va desfășura în perioada 29 -31 mai 2019, conform [… citește mai mult]