CHESTIONAR UNBR PENTRU AVOCAȚI

CHESTIONAR UNBR PENTRU AVOCAȚI

26 februarie 2020

CHESTIONAR UNBR PENTRU AVOCAȚI – Preambul

Stimați colegi avocați,

Conducerea UNBR vă solicită sprijinul pentru susținerea campaniei publice pe care dorește să o desfășoare, cu privire la problema suprasolicitării din instanțe și parchete din cauza lipsei unui management eficient al timpului în procedurile judiciare.

Chestionarul conceput de UNBR reprezintă una dintre acțiunile campaniei Viață în instanță și dorește să scoată în evidență situația reală a avocaților în instanțe, modul în care aceasta se reflectă în viața, în activitatea lor și, bineînțeles, în calitatea actului de justiție.

Este cunoscut tuturor cazul tragic al colegului nostru, avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, devenit acum un reper al consecințelor epuizării ce apar în lipsa unui program realist de strigare a cauzelor și de planificare a audierilor.

Implicarea dumneavoastră, prin completarea chestionarului atașat și transmiterea lui către UNBR, ne va ajuta să prezentăm realitatea și diversitatea din profesie. Chestionarul are 6 itemi cu modalități diferite de răspuns. Rezultatele vor fundamenta și rafina măsurile administrative și legislative pe care UNBR le va susține.

Vă mulțumim!

Distribuie prin: