Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

„Conversie audio în text” APLICAȚIE din „Tabloul național al avocaților” pusă la dispoziția avocaților gratuit, finalizată în cadrul acțiunilor inițiate de UNBR pentru „Ziua Europeană a Avocaților - 2017” cu tema „AVOCAȚII ÎN E-VOLUȚIE”.

Dăm publicității Regulamentul tematic privind organizarea și funcționarea comisiilor de cenzori aflate în structura C.A.A.

Dăm publicității Regulamentul tematic privind organizarea și funcționarea comisiilor de cenzori aflate în structura C.A.A.

28 martie 2017

Dăm publicității Regulamentul tematic privind organizarea și funcționarea comisiilor de cenzori aflate în structura C.A.A., aprobat prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România nr. 209/18.02.2017 privind adoptarea Statutului Casei de Asigurări a Avocaților, care, potrivit Hotărârii Congresului Avocaților nr. 07/23-25.03.2017 (de ratificare a hotărârii Consiliului UNBR) se va aplica și în sistemul UNBR (cu privire la comisiile de cenzori ale barourilor și cu privire la Comisia de Cenzori a UNBR).


Download docx / pdf