Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

„Conversie audio în text” APLICAȚIE din „Tabloul național al avocaților” pusă la dispoziția avocaților gratuit, finalizată în cadrul acțiunilor inițiate de UNBR pentru „Ziua Europeană a Avocaților - 2017” cu tema „AVOCAȚII ÎN E-VOLUȚIE”.

● Ediţia a VI-a a Conferinţei "Ziua Profesiilor Liberale din România"

● Ediţia a VI-a a Conferinţei "Ziua Profesiilor Liberale din România"

1 noiembrie 2013

Marţi, 5 noiembrie 2013, Uniunea Profesiilor Liberale din România în parteneriat cu Banca Comercială Română organizează cea de a VI – a ediţie a Conferinţei “Ziua Profesiilor Liberale din România”, care este celebrată în fiecare an.
Tema Conferinţei se referă la “Condiţia profesionistului liberal în societatea românescă – perspectiva asociaţiilor membre“, fapt care demonstrează rolul şi importanţa deosebită pe care sectorul socio-economic al profesiilor liberale îl are pentru beneficiarii serviciilor acestora – publicul larg.
Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.uplr.ro, rubrica “CONTACT“.