Protectia datelor

Protectia datelor

5

iunie

2018

Publicăm ”NOTA DE INFORMARE A AVOCAȚILOR privind prelucrarea datelor cu caracter personal” (model orientativ pentru barouri, în vederea informării avocaților).

Publicăm ”NOTA DE INFORMARE A AVOCAȚILOR privind prelucrarea datelor cu caracter personal” (model orientativ pentru barouri, în vederea informării avocaților).

24

mai

2018

Condiții de utilizare a site-ului UNBR.ro

Condiții de utilizare a site-ului UNBR.ro

22

mai

2018

POLITICA de CONFIDENȚIALITATE a DATELOR – Uniunea Națională a Barourilor din România – UNBR

POLITICA de CONFIDENȚIALITATE a DATELOR – Uniunea Națională a Barourilor din România – UNBR

21

mai

2018

Publicăm documentul intitulat ”NOTĂ DE INFORMARE” cu mențiunea că documentul este propus cu titlu de model orientativ de bune practici pentru încheierea contractelor de asistență juridică, cu respectarea regulilor orientative propuse prin GDPR

Publicăm documentul intitulat ”NOTĂ DE INFORMARE” cu mențiunea că documentul este propus cu titlu de model orientativ de bune practici pentru încheierea contractelor de asistență j …

5

aprilie

2018

Publicăm „GHIDUL DE BUNE PRACTICI privind principalele obligații ale avocaților conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR)”

Publicăm „GHIDUL DE BUNE PRACTICI privind principalele obligații ale avocaților conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR)”.

22

iunie

2015

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE – Notificare nr. 34783 (cod de înregistrare electronică a notificării 114325252069)

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE   Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi …

22

iunie

2015

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE – Notificare nr. 34782 (cod de înregistrare electronică a notificării 890783790814)

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi l …

22

iunie

2015

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE – Notificare nr. 34781 (cod de înregistrare electronică a notificării 778114361782)

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE   Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi …

Distribuie prin: