Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018"

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

Aducem la cunoștință, pe această cale, avocaților și tuturor autorităților publice adresa Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale privind, cităm: ”… o rețea de falsificare de documente care are ca scop obținerea atestării calității de avocat pe teritoriul spaniol pentru cetățeni din spațiul Uniunii Europene, în special cetățeni italieni.”

S-a stins din viață distinsul avocat și publicist Titică PREDESCU din Baroul Argeș.

S-a stins din viață distinsul avocat și publicist Titică PREDESCU din Baroul Argeș.

5 noiembrie 2018

UNIUNEA NAŢIONALĂ A BAROURILOR DIN ROMÂNIA exprimă profundul regret pentru stingerea din viață a celui care a fost distinsul avocat și publicist Titică PREDESCU din Baroul Argeș. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace !