Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018"

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

SECRETUL PROFESIONAL. Opinii, analize și materiale informative publicate pe pagina oficială UNBR.ro

SECRETUL PROFESIONAL. Opinii, analize și materiale informative publicate pe pagina oficială UNBR.ro

16 aprilie 2018

De ce un Congres al Avocaților cu tematica secretului profesional? (Partea I) – av. Florea Gheorghe, Președinte U.N.B.R.

De ce un Congres al Avocaților cu tematica secretului profesional? (Partea a II-a)

 

 

*

*          *

Departamentul ”Protecția profesiei, informare și relații publice” din cadrul U.N.B.R. pune la dispoziția reprezentanților profesiei la nivel local un compendiu de principii, analize și comparații cu privire la comentariile apărute în media referitoare la Legea nr. 51/1995 precum și practică extinsă la nivel european privind secretul profesional al avocatului.

http://www.unbr.ro/departamentul-protectia-profesiei-informare-si-relatii-publice-din-cadrul-u-n-b-r-pune-la-dispozitia-reprezentantilor-profesiei-la-nivel-local-un-compendiu-de-principii-analize-si/