Protocolul din 14.02.2019 privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală, pentru prestarea, în cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistență judiciară și/sau reprezentare ori de asistență extrajudiciară, precum și pentru asigurarea serviciilor de asistență judiciară privind accesul internațional la justiție în materie civilă și cooperarea judiciară internațională în materie penală.

SECRETUL PROFESIONAL. Opinii, analize și materiale informative publicate pe pagina oficială UNBR.ro

SECRETUL PROFESIONAL. Opinii, analize și materiale informative publicate pe pagina oficială UNBR.ro

16 aprilie 2018

De ce un Congres al Avocaților cu tematica secretului profesional? (Partea I) – av. Florea Gheorghe, Președinte U.N.B.R.

De ce un Congres al Avocaților cu tematica secretului profesional? (Partea a II-a)

 

 

*

*          *

Departamentul ”Protecția profesiei, informare și relații publice” din cadrul U.N.B.R. pune la dispoziția reprezentanților profesiei la nivel local un compendiu de principii, analize și comparații cu privire la comentariile apărute în media referitoare la Legea nr. 51/1995 precum și practică extinsă la nivel european privind secretul profesional al avocatului.

http://www.unbr.ro/departamentul-protectia-profesiei-informare-si-relatii-publice-din-cadrul-u-n-b-r-pune-la-dispozitia-reprezentantilor-profesiei-la-nivel-local-un-compendiu-de-principii-analize-si/