Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018"

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

Aducem la cunoștință, pe această cale, avocaților și tuturor autorităților publice adresa Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale privind, cităm: ”… o rețea de falsificare de documente care are ca scop obținerea atestării calității de avocat pe teritoriul spaniol pentru cetățeni din spațiul Uniunii Europene, în special cetățeni italieni.”

Update: Programul Conferinței – UPLR organizează sub egida celei de a XI-a ediții a Conferinței “Ziua Profesiilor Liberale din România” Conferinta cu tema “Rolul și viitorul profesiilor liberale din România” și cea de a II-a ediție a Conferinței privind expertiza judiciară – 5 noiembrie 2018

Update: Programul Conferinței – UPLR organizează sub egida celei de a XI-a ediții a Conferinței “Ziua Profesiilor Liberale din România” Conferinta cu tema “Rolul și viitorul profesiilor liberale din România” și cea de a II-a ediție a Conferinței privind expertiza judiciară – 5 noiembrie 2018

1 noiembrie 2018

Mai jos, anunțul transmis de UPLR:

Programul evenimentului, comunicat în forma sa finală astăzi 01 noiembrie 2018, poate fi consultat AICI !

”Luni, 5 noiembrie 2018, Uniunea Profesiilor Liberale din România organizează la Aula Magna a Patriarhiei Române din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 25, Sector 4, București, cea de a XI-a ediție a Conferinței

“ Ziua Profesiilor Liberale din România “.

Evenimentul cuprinde două Conferințe, după cum urmează:

a) Conferința cu tema “ Rolul și viitorul profesiilor liberale din România “, își va desfășura lucrările în intervalul orar 09:30-12:00 și își propune să evidențieze importanța deosebită a profesiilor liberale pentru societate, precum și rolul lor tot mai mare în realizarea binelui public.

La această Conferintă vor participa reprezentanti ai unor autorități publice, instituții și organizații relevante pe plan national, precum și ai asociațiilor de profesii liberale care sunt sau nu membre ale Uniunii noastre.

Înregistrarea participantilor se va face între orele 09:00 – 09:30.

b) Conferința cu tema “Modificarea Ordonanței nr. 2/2000: Perfecționarea cadrului juridic al expertizei judiciare”, care își va desfășura lucrările în intervalul orar 13:00-16:30 ( cu o pauză de cafea între orele 15:00-15:30 ), va trata o temă de mare actualitate pentru membrii profesiilor liberale având în vedere numeroasele dificultăți cu care aceștia se confruntă în activitatea lor curentă relativ la expertiza judiciară.

Tema Conferinței va fi susținută de către reprezentanți ai Ministerului Justiției, asociațiilor de magistrați, specialiști în domeniu, membri ai profesiilor liberale etc.

Înregistrarea participanților se face între orele 12:30-13:00.

Detaliile legate de înregistrarea la Conferința de la punctul b se regăsesc în formularul anexat.

Programul evenimentului, comunicat în forma sa finală astăzi 01 noiembrie 2018, poate fi consultat AICI !”