Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018"

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

Aducem la cunoștință, pe această cale, avocaților și tuturor autorităților publice adresa Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale privind, cităm: ”… o rețea de falsificare de documente care are ca scop obținerea atestării calității de avocat pe teritoriul spaniol pentru cetățeni din spațiul Uniunii Europene, în special cetățeni italieni.”

Universitatea din Cambridge anunță cursul școlii de vară – Metode de drept englez, ce va avea loc în perioada 08-28 iulie 2018, în Cambridge, UK.

Universitatea din Cambridge anunță cursul școlii de vară – Metode de drept englez, ce va avea loc în perioada 08-28 iulie 2018, în Cambridge, UK.

27 februarie 2018

Universitatea din Cambridge anunță cursul școlii de vară – Metode de drept englez, ce va avea loc în perioada 08-28 iulie 2018, în Cambridge, UK. Tematica este introducerea aspectelor principale de drept englez și este destinat avocaților și studenților de la drept din țări al căror sistem nu se bazează pe dreptul englez. Mai multe informații, inclusiv formularele de înscriere, pot fi obținute AICI

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 31 mai 2018, iar locurile sunt oferite pe baza principiului „primul venit, primul servit”, astfel încât organizatorii recomandă transmiterea aplicațiilor cât mai devreme.

Întrebări și alte informații puteți solicita și prin e-mail la intenq@ice.cam.ac.uk