In Memoriam Victor Anagnoste

In Memoriam Victor Anagnoste

16 martie 2023

Avocații colaboratori ai maestrului Victor Anagnoste vă invită marți 21 martie, ora 14.00, la Biblioteca „Victor Anagnoste” a Baroului București din cadrul Curții de Apel, pentru a marca împreună 95 de ani de la nașterea maestrului.

Vom evoca figura emblematică a maestrului Anagnoste în avocatura românească, rolul său în promovarea și apărarea profesiei de avocat.

La intrarea în Biblioteca Baroului București, care poartă numele Victor Anagnoste, va fi instalată o placă memorială, care consemnează cele mai relevante date din viața și activitatea sa profesională.

Au fost invitați să participe la acest eveniment : domnul av. Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției, domnul avocat Traian Briciu, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, domnul avocat Ion Dragne, Decanul Baroului București, domnul avocat Gheorghe Florea, fost președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, domnul avocat Călin-Andrei Zamfirescu, Președinte de Onoare al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Vă așteptăm cu drag pe toți cei care doriți să îi un aduceți un omagiu Maestrului.