INFORMARE privind seminarul (nr. 3) “How to handle cross border maintenance procedures? The first decade of applying the Maintenance Regulation”, care a fost organizat în cadrul proiectului CrossBFamilyMatters la Luxembourg în perioada 20-21 iunie 2022

INFORMARE privind seminarul (nr. 3) “How to handle cross border maintenance procedures? The first decade of applying the Maintenance Regulation”, care a fost organizat în cadrul proiectului CrossBFamilyMatters la Luxembourg în perioada 20-21 iunie 2022

27 iunie 2022

 

INFORMARE

privind  seminarul (nr. 3) “How to handle cross border maintenance procedures?  The first decade of applying the Maintenance Regulation”, care a fost organizat în cadrul proiectului CrossBFamilyMatters la Luxembourg în perioada 20-21 iunie 2022

La seminarul “How to handle cross border maintenance procedures?  The first decade of applying the Maintenance Regulation” organizat în cadrul proiectului  cu finanțare europeană „Cross border family matters” s-au înscris 33 de avocați.

Bihor 1 avocat
București 21 avocați
Cluj 1 avocat
Dâmbovița 2 avocați
Galați 1 avocat
Iași 4 avocați
Neamț 2 avocați
Tulcea 1 avocat

Un avocat (din Baroul București) a informat UNBR că nu își menține cererea de înscriere.

După încheierea termenului de depunere a candidaturilor, avocații care au comunicat cereri de înscriere la seminar au fost informați că, având în vedere că la acest eveniment UNBR a avut alocate 10 locuri, a fost luată decizia selectării candidaților în funcție de ordinea cronologică a depunerii cererilor de înscriere.

Ulterior, urmare corespondenței purtată cu liderul de proiect EIPA, au fost suplimentate locurile până la 20. A fost păstrat criteriul ordinii cronologice a comunicării cererilor de înscriere și au fost informați avocații asupra selectării pentru participare la seminar.

Cei 20 de avocați care au fost selectați să participe fizic sunt avocați înscriși în barourile din România, după cum urmează:

1 avocat din Baroul Bihor
11 avocați din Baroul București
1 avocat din Baroul Cluj
1 avocat din Baroul Dâmbovița
3 avocați din Baroul Iași
2 avocați din Baroul Neamț
1 avocat din Baroul Tulcea

La seminar au fost prezenți fizic 18 avocați din Barourile Bihor, București, Cluj, Dâmbovița, Iași, Neamț, Tulcea, doi (2) avocați din Baroul București neefectuând deplasarea la Luxembourg.

Seminarul a beneficiat de traducere simultană în și din limbile engleză, poloneză și română.

La finalul seminarului, liderul de proiect EIPA a organizat o vizită la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

Costurile privind participarea, deplasarea și mesele pe durata conferinței au fost suportate din bugetul proiectului Cross border family matters, cu respectarea limitelor bugetare impuse de acesta.

Următorul eveniment organizat în cadrul acestui proiect va avea loc la București.


GALERIE FOTO: