Uniunea Națională a Barourilor din România a lansat un nou site deschis către avocați și societate

Uniunea Națională a Barourilor din România a lansat un nou site deschis către avocați și societate

28 aprilie 2016

Uniunea Națională a Barourilor din România a lansat noul site de informare și comunicare al instituției. Acest demers se integrează în noua strategie online de comunicare a UNBR, orientată spre o mai mare deschidere către comunitatea profesională și către societate.

Site-ul UNBR (www.unbr.ro) este conceput ca un instrument online de comunicare și informare este structurat pe următoarele paliere:

  1. Secțiunea UNBR , care include acte interne și europene privind profesia de avocat, grupuri de lucru, programe și proiecte, relații interinstituționale și interprofesionale, fondul de solidaritate, informații legate de responsabilitatea socială în profesie, etc.
  2. BAZE DE DATE, cu trei rubrici: Tabloul Avocaților, Info avocat, Barouri
  3. COMUNICARE, cu rubrici noi: mass/media, video, propuneri și sesizări de la avocați, etc.
  4. LEGĂTURI UTILE către: Acces membri, Rolii, Legislația României, Calculator taxe și contribuții, Universul Juridic și Protecția Datelor
  5. Secțiunea PUBLICAȚII unde se regăsește Newsletter-ul lunar, Revista Presei, Buletinul Informativ, Revista Avocatul etc.

Întregul conținut din vechiul site, cu aproximativ 1000 de articole, a fost integrat în conținutul noii platforme și va fi putea fi găsit printr-un acces simplu și intuitiv la informația căutată.

Noul site al UNBR este conceput  ca o resursă pentru avocați în ceea ce privește noutățile profesiei, dezvoltarea profesională, responsabilitatea socială și o sursă de informații atât pentru avocați, cât și pentru barouri și jurnaliștii interesați.

Distribuie prin: