Consiliul UNBR din 16 februarie 2018 a decis ca evenimentele organizate de UNBR și INPPA în 2018 să se desfășoare sub deviza „PROFESIA DE AVOCAT DIN ROMÂNIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE: 1918 - 2018"

Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

Aducem la cunoștință, pe această cale, avocaților și tuturor autorităților publice adresa Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale privind, cităm: ”… o rețea de falsificare de documente care are ca scop obținerea atestării calității de avocat pe teritoriul spaniol pentru cetățeni din spațiul Uniunii Europene, în special cetățeni italieni.”

Delegatia Baroului Israel la Bucuresti. În perioada 19 – 21 iunie 2017, Baroul București a primit vizita delegației avocaților din Baroul Israel

Delegatia Baroului Israel la Bucuresti. În perioada 19 – 21 iunie 2017, Baroul București a primit vizita delegației avocaților din Baroul Israel

22 iunie 2017

În perioada 19 – 21 Iunie 2017, Baroul București a primit distinsa delegație a avocaților din Baroul Israel la care s-au alăturat și reprezentanți ai corpului magistraților din Israel.

Delegația a fost însoțită de către reprezentanți ai Baroului București printre care și Președintele SAB, avocat Bârdan – Raine Danny Gabriel, la Curtea Constituțională a României, Palatul Parlamentului și Palatul de Justiție din București. De asemenea, delegația a fost plăcut impresionată de prezența domnului avocat Dan Vlădescu în cadrul vizitei de la Banca Națională a României.

În partea finală s-a organizat de către Baroul București o masă rotundă prezidată de către Decanul Baroului București, avocat dr. Ion Dragne care a prezentat un mesaj de bun venit delegației Baroului Israel. De asemenea, în cadrul acestui eveniment Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, avocat dr. Gheorghe Florea, a prezentat un mesaj de apreciere a modului de organizare și funcționare al Baroului Israel.

Delegații Baroului Israel au fost încântați de implicarea Baroului București, de prezența colegilor avocați din București pe toata durata vizitei și mai cu seamă de interesul reciproc manifestat de către toți avocații prezenți în ceea ce privește schimbul de experiență în domeniul juridic.


Comunicat preluat de pe site-ul Asociației „Societatea Avocatilor din București” (SAB)