Conferinta online “Avocatul – de la profesie conexă, la partener indispensabil al justiției.”

Conferinta online “Avocatul – de la profesie conexă, la partener indispensabil al justiției.”

09 octombrie - Vineri, 9 octombrie 2020, ora 14.00 - mediul online

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR), împreună cu Grupul editorial Universul Juridic demarează în această toamnă un proiect integrat de comunicare, prilejuit de aniversarea a 25 de ani de la intrarea în vigoare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

Proiectul își propune să fie unul de analiză, prezentare și afirmare a profesiei. Sub titulatura 25 de ani de avocatură modernă în România, proiectul presupune un mix de producție editorială (o ediție de colecție a revistei Legal Magazin consacrată aniversării), o serie de trei dezbateri online pe teme de actualitate, în compania celor mai  reprezentative nume din comunitatea juridică a momentului și o Gală aniversară). 

Ediția LEGAL MAGAZIN din acest an va fi dedicată exclusiv acestei teme, va prezenta structurarea pe regiuni geografice și istorice a profesiei de avocat, va evidenția modul de organizare curentă a profesiei de avocat în teritoriu, elemente de istorie, tradiție, figuri strălucite din galeria marilor avocați români, proiecte de succes ale profesiei etc.