ANUNȚ privind punerea în funcțiune a Registrului național al actelor atestate de avocat prevăzut de art. 3 alin.(3) din Legea nr. 51 /1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat

ANUNȚ privind punerea în funcțiune a Registrului național al actelor atestate de avocat prevăzut de art. 3 alin.(3) din Legea nr. 51 /1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat

29 mai 2018

Începând cu 29 mai 2018, conform Hotărârii Consiliului UNBR nr. 325/17 februarie 2018, a fost pus în funcțiune Registrul național al actelor atestate de avocat prevăzut de art. 3 alin.(3) din Legea nr. 51 /1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

Accesul avocaților la programul informatic ”Registrul național al actelor atestate de avocat” se face prin intermediul meniului ”CONTULUI AVOCATULUI” aflat pe site-ul www.unbr.ro

După accesarea contului, avocatul va fi redirecționat către pagina de autentificare din aplicația informatică ”Tabloul național al avocaților” unde se va autentifica cu adresa de email din Tablou și parola pe care au stabilit-o anterior, în cadrul procedurii de accesare a contului.

Avocații care nu și-au accesat niciodată contul din aplicația informatică ”Tabloul național al avocaților” pot obține parola accesând butonul ”Avocați-recuperare cont/parolă”

Veți fi redirecționat către mecanismul de recuperare a parolei; este necesar să introduceți adresa de email profesională pe care ați comunicat-o la Barou, urmată de codul de siguranță format din 4 cifre, afișat pe ecran, apoi apăsați pe butonul ”Trimite”

În cazul în care ați uitat adresa de email profesională pe care ați comunicat-o pentru Tabloul avocaților, apăsați butonul ”Nu mai cunosc email-ul!” și va apărea o nouă fereastră, unde puteți introduce codul unic de pe cardul CCBE (legitimația de avocat) în format 4000-000-000-000 și apoi apăsați butonul ”Verifică”; după apăsarea butonului, veți obține adresa de email cu care v-ați înregistrat în Tabloul avocaților

Bine de știut!

1. În situația în care nu aveți o adresă validă de email comunicată la Barou, pentru Tabloul avocaților, vă rugăm să luați legătura cu Baroul în care sunteți înscris în vederea comunicării adresei de email.

2. În situația în care v-ați schimbat adresa de email dar nu ați comunicat-o la Barou, pentru Tabloul avocaților, vă rugăm să luați legătura cu Baroul în care sunteți înscris în vederea comunicării schimbării adresei de email.

3. În situația în care nu mai aveți acces la adresa de email comunicată la Barou, pentru Tabloul avocaților, vă rugăm să luați legătura cu Baroul în care sunteți înscris pentru a comunica o nouă adresă de email.

Notă: Modificările și actualizările datelor dumneavoastră în aplicația informatică ”Tabloul național al avocaților” pot fi făcute doar de Baroul în care sunteți înscris, prin intermediul administratorului desemnat de acesta. Dosarul dumneavoastră profesional și toate datele dumneavoastră se află la și sunt gestionate de Baroul la care sunteți înscris !

UNBR nu face înscrieri și nici nu face modificări în ”Tabloul național al avocaților” !

După autentificarea în aplicația informatică ”Tabloul național al avocaților”, accesați Registrele prin intermediul butonului ”Registry”

După apăsarea butonului ”Registry” veți fi redirecționat către secțiunea care cuprinde ”RAA – Registrul electronic al actelor întocmite de avocați prevăzute de art. 3 alin.(1) lit. c) și d) din Legea nr. 51/1995”

Apăsați pe link-ul ”RAA – Registrul electronic al actelor întocmite de avocați prevăzute de art. 3 alin.(1) lit. c) și d) din Legea nr. 51/1995” și veți intra în aplicație

După accesarea aplicației, puteți consulta MANUALUL DE UTILIZARE  a aplicației: