Asociația tinerilor avocați din cadrul Baroului Arad lansează proiectul „Just Acces”

Asociația tinerilor avocați din cadrul Baroului Arad lansează proiectul „Just Acces”

11 noiembrie 2022

La începutului lunii noiembrie, Asociația Tinerilor Avocați din cadrul Baroului Arad, sub coordonarea Baroului Arad, lansează proiectul „JUST ACCES”.

    Ce este JUST ACCES?

Just acces este un proiect care vine în sprijinul justițiabililor și are ca obiect general îmbunătățirea accesului cetățenilor la justiție (în special pentru categoriile aparținând unor grupuri vulnerabile) prin oferirea, la cerere, a unor informații cu caracter juridic și cu titlu gratuit, de către avocații din cadrul Baroului Arad.

Unicul scop al proiectului JUST ACCES este oferirea unor informații generale cu caracter juridic prin intermediul cărora justițiabilii să cunoască modalitatea de soluționare a chestiunii de natură juridică supusă discuției.

    Cum poți participa?

Justițiabilii care se confruntă cu probleme de natură juridică se pot înscrie în cadrul acestui proiect prin contactarea numărului de telefon 0257 257 421 sau trimiterea unui e-mail la adresa [email protected], unde după expunerea problemei vor primi toate detaliile necesare și data la care trebuie să se prezinte la sediul Baroului Arad (din Arad, str. Ion Andreescu nr. 3, ap. 3) în vederea întâlnirii cu avocatul desemnat.

Integral AICI