Baroul Timiș: În sprijinul membrilor săi

Baroul Timiș: În sprijinul membrilor săi

04 martie 2020

Consiliul Baroului Timiș, ca urmare a hotărârii adoptate astăzi, 03.03.2020, pune la dispoziția membrilor Baroului Timiș:

1. GRATUIT acces la portalul www.universuljuridic.ro: acces la informațiile juridice specializate furnizate de Editura Universul Juridic, statutul de membru senior în cadrul comunității ujmag.ro, care înseamnă accesul la prețuri preferențiale oferite de către cea mai mare librărie online specializată (contractul precedent a fost prelungit pentru 1 an de zile).

2. acces la portalul legislativ SINTACT.ro Lege/Expert Plus. Prețul unui abonament anual pentru SINTACT.ro Expert Plus, exclusiv pentru membrii Baroului Timiș, este de 297,50 lei, sumă care se poate achita prin virament bancar în contul Baroului Timiș sau în numerar la casieria Baroului Timiș. Ordinul de plată sau copia chitanței se transmit secretariatului Baroului Timiș, împreună cu solicitarea de încheiere a abonamentului. Pachetul Sintact.ro Expert Plus conține următoarele module: legislația românească și europeană, norme metodologice de aplicare inserate la nivelul fiecărui articol, peste 11.000.000 de hotărâri judecătorești, 4 pachete de comentarii, care includ [… citește mai mult]