Conferința „Viitorul sistemului judiciar al Uniunii Europene” organizată de Baroul Alba împreună cu Curtea de Apel Alba Iulia, Baroul Hunedoara, în parteneriat cu U.N.B.R., U.A.E. și Universitatea „1 Decembrie 1918 Alba Iulia”

Conferința „Viitorul sistemului judiciar al Uniunii Europene” organizată de Baroul Alba împreună cu Curtea de Apel Alba Iulia, Baroul Hunedoara, în parteneriat cu U.N.B.R., U.A.E. și Universitatea „1 Decembrie 1918 Alba Iulia”

24 septembrie 2019

A N U N Ț ! 

         Baroul Alba împreună cu Curtea de Apel Alba Iulia, Baroul Hunedoara, în parteneriat cu U.N.B.R., U.A.E. și Universitatea „1 Decembrie 1918 Alba Iulia”, organizează în cadrul activității de pregătire profesională continuă a avocaților, în data de 19 Octombrie 2019ora 09:00, la Sala „Superb” a „Complexului Mercur” din Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri  nr. 68, conferința:

„Viitorul sistemului judiciar al Uniunii Europene”

cu următoarea tematică:

1.”Procedura întrebărilor preliminare și dialogul între judecători, avocați generali, aspecte teoretice și practice

• Prof. dr. Melchior Wathelet – Primul avocat general la CJUE

2.” Curtea de Justiție în fața provocărilor actuale ale Uniunii Europene

• Prof. dr. José Luís DA CRUZ VILAÇA – Președintele Camerei a V-a a CJUE, Președinte F.I.D.E.

3.” Implicațiile jurisprudenței CJUE asupra practicii naționale în privința contestațiilor la executare referitoare la contractele încheiate cu consumatorii

• Prof. Dr. Traian Briciu – Președintele UNBR

4.”Rolul Tribunalului Uniunii Europene în aplicarea dreptului UE

• Prof. Dr. Ezio Perillo – Judecător la Tribunalul General European

5 .”Reprezentantul guvernamental – rol și atribuții

• Dr. Răzvan-Horațiu Radu – Procuror General adj. la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Președintele Societății Române de Drept European.

De la ora 19:30 vă invităm să participați la Cina festivă, care se va ține la Taverna Transilvania, Strada Aleea Vilelor Nr. 4, Alba Iulia, 510001.

Având în vedere că acest eveniment se bucură de o atenție deosebită, iar numărul solicitărilor de participare din partea avocaților din alte barouri este mare, vă solicităm ca până cel târziu în data de 04.10.2019 să achitați taxa de participare la conferință de 225 lei, iar pentru participarea la cina festivă suma de 150 lei/persoană.

Pentru participarea la conferință se acordă 20 puncte de pregătire profesională.