Donații de 150 000 de lei către Fundația Naumescu

Donații de 150 000 de lei către Fundația Naumescu

19 februarie 2021

Într-un efort comun de susținere a Fundației Constantin Naumescu, Uniunea Națională a Barourilor din România, Baroul București și Casa de Asigurări a Avocaților au donat câte 50 000 de lei.

Uniunea Națională a Barourilor din România, Baroul București și Casa de Asigurări a Avocaților au donat câte 50 000 de lei Fundației Constantin Naumescu.

Inițiativa va permite fundației mai multă flexibilitate în a aborda probleme juridice actuale și emergente din profesie și din societate.
Unul dintre cele mai recente proiecte a fost lansat în 17 Iulie 2020, în perioada discuțiilor dintre UNBR și autorități despre beneficiarii OUG 30/2020. Membrii Consiliul UNBR au hotărât atunci crearea unui fond special pentru sprijinirea avocaților stagiari.

Proiectul Naumescu a fost înființat în anul 2000  cu scopul de a promova interesele profesiei, de a susține pregătirea avocaților tineri și de a-i sprijini pe cei aflați în dificultate. În momentul de față, unele obiective trebuie adaptate provocărilor legate de noile tehnologii și de situația economică actuală.

STATUTUL Fundației CONSTANTIN NAUMESCU |forma actualizată |22 octombrie 2020