Noua conducere a Casei de Asigurări a Avocaților pentru următorii patru ani

Noua conducere a Casei de Asigurări a Avocaților pentru următorii patru ani

02 septembrie 2023

Noua conducere a Casei de Asigurări a Avocaților pentru următorii patru ani

La ședința Consiliului UNBR din 2 septembrie 2023 au fost aleși membrii Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) pentru următorii patru ani. Ca urmare a reformei realizate prin Legea 99/2023 pentru modificarea și completarea legii privind sistemul de pensii al avocaților, Consiliul CAA va fi compus din nouă membri.

Structura noului Consiliu prevede 7 avocați activi și 2 pensionari, dintre care pentru Filiala București – Ilfov sunt doi avocați în activitate și un avocat pensionar, iar pentru filialele din țară sunt cinci avocați activi și un avocat pensionar. Noii membri aleși sunt:

● av. Silvana-Mihaela Racoviceanu, av. Julia Zorkoczy și av. Florin-Norocel Petroșel – Baroul București;
● av. Mihăiță Bubatu – Baroul Olt, av. Gabriel-Cornel Grigore – Baroul Constanța, av. Claudiu-Ovidiu Drăgănoiu – Baroul Ialomița, av. Sorin-Dumitru Rusu – Baroul Suceava, av. Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș – Baroul Maramureș și av. Stanca-Ioana Gidro – Baroul Cluj.

Tot astăzi, noii membri s-au întrunit la prima ședință a Consiliului de Administrație al CAA, pentru alegerea președintelui și a vicepreședintelui. Domnul avocat Mihăiță Bubatu a fost reconfirmat în funcția de președinte, în timp ce domnul avocat Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș a fost ales în funcția de vicepreședinte al Consiliului CAA.

Noua conducere a CAA își va prelua atribuțiile la 1 noiembrie 2023, după încetarea mandatului actualului Consiliu, la 31 octombrie 2023.