Tutorial acces Tabloul avocatilor (ifep.ro)

Tutorial acces Tabloul avocatilor (ifep.ro)

23 octombrie 2023

Accesul avocaților în aplicația informatică ”Tabloul național al avocaților”

Accesul avocaților se face prin intermediul meniului ”CONTUL AVOCATULUI” aflat pe site-ul www.unbr.ro

După ce va da click pe meniul ”CONTUL AVOCATULUI”, avocatul va fi redirecționat către pagina de autentificare din aplicația informatică ”Tabloul național al avocaților” unde se va autentifica cu adresa de email din Tablou și parola pe care a stabilit-o anterior, în cadrul procedurii de accesare a contului.

Avocații care nu și-au accesat niciodată contul din aplicația informatică ”Tabloul național al avocaților” pot obține parola accesând butonul ”Avocați-recuperare cont/parolă”

Veți fi redirecționat către mecanismul de recuperare a parolei; este necesar să introduceți adresa de email profesională pe care ați comunicat-o la Barou, apoi bifați căsuța ”Nu sunt robot” urmat de un click pe butonul verde ”Mergi la pasul următor”

În fereastra următoare completați câmpurile ”Cheie de resetare” pe care ați primit-o pe email și pe telefonul mobil (SMS) precum și câmpurile ”Noua parolă” pe care o introduceți din nou în câmpul ”Confirmare parolă” și apoi apăsați butonul verde ”Salvează”.

După ce apăsați butonul ”Salvează” veți fi redirecționat în pagina de login unde vă puteți conecta cu adresa de email din Tablou și parola pe care tocmai ați stabilit-o, în cadrul procedurii de recuperare a parolei

Bine de știut!

1. În situația în care nu aveți o adresă validă de email comunicată la Barou, pentru Tabloul avocaților, vă rugăm să luați legătura cu Baroul în care sunteți înscris în vederea comunicării adresei de email.

2. În situația în care v-ați schimbat adresa de email dar nu ați comunicat-o la Barou, pentru Tabloul avocaților, vă rugăm să luați legătura cu Baroul în care sunteți înscris în vederea comunicării schimbării adresei de email.

3. În situația în care nu mai aveți acces la adresa de email comunicată la Barou, pentru Tabloul avocaților, vă rugăm să luați legătura cu Baroul în care sunteți înscris pentru a comunica o nouă adresă de email.

Notă: Modificările și actualizările datelor dumneavoastră în aplicația informatică ”Tabloul național al avocaților” pot fi făcute doar de Baroul în care sunteți înscris, prin intermediul administratorului desemnat de acesta. Dosarul dumneavoastră profesional și toate datele dumneavoastră se află la și sunt gestionate de Baroul la care sunteți înscris !

*

Dacă întâmpinați probleme tehnice, puteți solicita asistență la [email protected]