Publicăm Codul Deontologic al Avocatului Român adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 268/17 iunie 2017 cu mențiunea că acesta intră în vigoare odată cu prima zi a Anului Centenarului - 2018.

„Conversie audio în text” APLICAȚIE din „Tabloul național al avocaților” pusă la dispoziția avocaților gratuit, finalizată în cadrul acțiunilor inițiate de UNBR pentru „Ziua Europeană a Avocaților - 2017” cu tema „AVOCAȚII ÎN E-VOLUȚIE”.

Proiect 2018: continua demersurile pentru accesul avocaților la documentarea juridică în sistem on line

Proiect 2018: continua demersurile pentru accesul avocaților la documentarea juridică în sistem on line

22 decembrie 2017

UNBR se preocupa in mod constant de încurajarea și asigurarea accesului avocaților la resursele de documentare juridica (detalii aici: http://www.unbr.ro/cu-ocazia-sarbatoririi-zilei-europene-a-avocatilor-2017-comisia-permanenta-a-unbr-in-sedinta-din-24-octombrie-2017-electronica-a-decis-distribuirea-unui-numar-de-11-000/).

Avocații din Baroul București beneficiază de o reducere de 40% pentru membershipul de documentare juridică JURIDICE.ro, care asigură accesul la transmisiunile live, înregistrările video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor organizate de Societatea de Științe Juridice (detalii aici: https://www.baroul-bucuresti.ro/stire/acord-baroul-bucuresti-societatea-de-stiinte-juridice).

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice, unul dintre partenerii importanți ai Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Facilitatea oferită exclusiv avocaților din Baroul București este încurajatoare !

Pentru ca toți membrii Corpului profesional să beneficieze de această facilitate, ea poate fi extinsă pentru avocații din toate barourile, la solicitarea acestora, inclusiv prin implicarea UNBR.